5 MEDALLES I MOLT BONES POSICIONS AL 24è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BOSC 3D


El Club Català de Tir amb Arc acull aquest cap de setmana el 24è Campionat de Catalunya de tir de bosc 3D.

En aquest ocasió, més d’un centenar d’esportistes de totes les divisions d’arc s’han desplaçat fins a les instal·lacions del CCTA per a disputar el Campionat, que posa el punt i final a la temporada 2019 de la modalitat de 3D. La competició donava el tret de sortida a les 9:00h del diumenge 9, amb 135 esportistes amb moltes ganes de gaudir de la jornada.
La primera fase classificatòria porta a 36 arquers i arquers a disputar-se a semifinals, les primeres posicions catalanes en arc Nu, Compost, Instintiu i Longbow.

Del Club Català de Tir amb Arc, 19 dels nostres arquers i arqueres s’hi presentaven, obtenint uns total de 5 medalles i unes excel·lents posicions.

En Arc Nu Femení, l’arquera Yolanda Aransay es situa 3ª i aconsegueix la medalla de bronze, i Marta Gelpí una molt bona 4ª posició. En categoria masculina, Tolo Jimenez es posiciona 3r i guanya el bronze, i Josep Sànchez obté la plata i un nou títol de sots campió de Catalunya en Veterans.

I el èxits també arriben a l’Arc Longbow Sènior, amb el bronze aconseguit per Ariel Arrastia que es posiciona en un excel·lent 3r lloc, i tot seguit per l’arquer Marc Coll que ocupa la 4ª posició. En categoria veterana la 3ª posició és per a Javier Berrocoso que suma una nova medalla de bronze.

I en Arc Instintiu Veterà, Javier Pérez aconsegueix la 3ª posició i la medalla de bronze, i Jose M. Moreno una molt bona 4ª classificació.

Disputaven la competició també en arc Instintiu les arqueres Manoli López i Elisabet Gómez, i en categoria masculina, Roi Gardon, Juan José Lopez, Álvaro Martí, Jordi Oliveras i Claudi Pellejero. En arc Longbow, Xavier Fernandez i Victor Azores; i en arc Nu, Jonathan Gijón.
Enhorabona a tots i totes!!

Al finalitzar el Campionat també s’entregaven les medalles als guanyadors i guanyadores de la Lliga Catalana de Bosc 3D, de la temporada 2019. En arc Instintiu, felicitem a la Campiona de la Lliga Alba Rubio (Instintiu Menors) i al Campió Javier Pérez (IVH). En arc Longow, Ariel Arrastia guanya la medalla de bronze (LSH) i Fèlix Pèrez es proclama sotscampió (LVH). I en arc Nu, Cristina Rubio es proclama Campiona (NJD), Yolanda Aransay Sotscampiona (NSD), i Tolo Jimenez (NSH) i Josep Sànchez (NVH) aconsegueixen la medalla de bronze. Moltes felicitats!!