COMPLIM 25 ANYS !


COMPLIM 25 ANYS...

Al 1994 un grup d’arquers apassionats per l’esport van decidir apostar per l’arc i fer un pas més fundant un club de tir amb arc a Montcada i Reixac. L’anomenaren Club Català de Tir amb Arc. Ubicats a la Masia Can Piqué i dins la Serralada de Marina, l’entitat havia adquirit la seva pròpia identitat, com a punt de trobada pels amants de l’arc, la natura i el bon ambient. 25 anys més tard aquest projecte continua viu.

El CCTA és a dia d’avui, el segon club a Catalunya amb més afiliats de tir amb arc, convertint-se al llarg de tots aquests anys en un referent del nostre esport. Continuem conciliant l’esport amb la natura, oferint circuits rodejats de vegetació, defensant la promoció, la formació i la competició, i sobretot, l’estima pels nostres. Moltes gràcies a tots i a cada un dels nostres socis i sòcies, als que seguiu confiant amb nosaltres des del primer dia, a totes les Presidència i Juntes que heu sigut part de la història, als nous que us hi incorporeu, benvinguts!, als que heu marxat al llarg del camí, a totes les institucions que confieu en nosaltres. Moltes gràcies!

I en commemoració al 25è aniversari del Club Català de Tir amb Arc, el proper diumenge 27 d’octubre organitzem una tirada social oberta als socis i sòcies del CCTA. Hi haurà sorpreses per a tots els participants.

Perquè estem de celebració i volem celebrar els nostres 25 anys amb tu!