4ª TIRADA DE LA LLIGA NACIONAL AL CCTA


El proper 11 de maig de 2019 se celebrarà a les instal·lacions del Club Català Tir Arc la 4a jornada de la Lliga Nacional de Camp 2019.
 
1. DATA I LLOC DE CELEBRACIÓ
Masia Can Piqué - Carretera Montcada a Badalona km 7
08110 Montcada i Reixac (Barcelona)
Coordenades: 41 ° 29'19.5 "N 2 ° 12'31.6" I
Enllaç Google Maps: https://goo.gl/maps/1eYBYkd7XDo
2. INSCRIPCIONS 
Podran sol·licitar la seva inscripció tots els arquers que tinguin en vigor la seva llicència única esportiva, emesa per una federació de tir amb arc autonòmica, o bé per les delegacions de la RFETA on no hi hagi federació autonòmica o s'hagi cedit a la RFETA aquesta gestió, sempre i quan constin en el registre general de llicències de la RFETA com tramitada en vigor, i que no estigui suspesa pel Comitè de Competició i Disciplina, o Òrgan Superior.
ARE Arc Recorbat ACO Arc Compost
ALO Arc Long Bow ARI Arc Instintiu
ADE Arc Nu
CLASSES: 
SH Sènior Home SM Sènior Dona
VH Veterà Home VM Veterà Dona
JH Junior Home JM Junior Dona
CH Cadets Home CM Cadets Dona
MH Menors de 14 Home MM Menors de 14 Dona.

El preu d'inscripció serà de trenta-cinc euros (35 €) per participant en les categories sènior, veterà, júnior i cadet, i de quinze (15 €) euros per als participants menors de 14 anys.

Els formularis d'inscripció, tant per aquesta com per a la resta de les competicions, cursos i esdeveniments organitzats per la Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc, els podeu trobar en el següent enllaç: https://www.federarco.es/competiciones/eventos/inscripciones-online

El termini d'inscripció quedarà obert a la recepció d'aquesta circular i es tancarà el diumenge 5 de maig de 2019, a les 23:59 hores (hora peninsular) . El màxim de participants admès serà de 96 arquers, mentre que el sistema d'assignació de places serà per rigorós ordre d'inscripció dels arquers.
 
3. HORARI i DESENVOLUPAMENT DE LA COMPETICIÓ
Els horaris indicats són provisionals i poden patir modificacions un cop es tanqui el termini d'inscripció, en funció del nombre final de participants.
Els esportistes inscrits seran informats de l'horari definitiu, així com del sorteig de patrulles, a través de l'adreça de correu electrònic amb la qual s'hagin inscrit.
13:00 Obertura del camp
13:30 Concentració i revisió de material
14:00 Començament de la competició
19:00 Hora límit per al lliurament dels fulls de puntuació

En finalitzar la competició es procedirà al lliurament de trofeus.
Per a aquesta competició seran d'aplicació totes les disposicions del Reglament WA vigent.
Els participants tiressin un recorregut de 12 dianes a distàncies desconegudes, amb 12 dianes a distàncies conegudes.
Els arquers de long bow i arc instintiu tiraran des de la piqueta groga, mentre que la resta de divisions tiraran segons normativa WA. Les patrulles de menors aniran acompanyades d'un adult que proporcionarà l'organització
4. UNIFORMITAT
S'aplicarà el que estableixen els reglaments i normatives vigents pel que fa a uniformitat, vestuari i accessoris de camuflatge.
 
5. TROFEUS
S'entregaran trofeus en cadascuna de les divisions i classes, sempre que comptin amb més de tres participants inscrits, a excepció de la categoria de menors de 14 anys, en què es lliuraran trofeus als tres primers classificats sense distinció de sexe.
 
Telèfons de contacte de l'organització:
Xavier Fernández 659057833
Dioni Martínez 659057833
Madrid 15 d'abril de 2019