50è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAMP


5 ESPORTISTES DEL CCTA PUGEN AL PÒDIUM DEL 50è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAMP i 4 MÉS ACONSEGUEIXEN LA MEDALLA COM A MILLORS ESPORTISTES DE LA LLIGA CATALANA DE CAMP '19

El diumenge 29 de setembre tenia lloc al Club Català de Tir amb Arc el 50è Campionat de Catalunya de Camp. Aquesta edició ha tancat la temporada esportiva 2019, hi ha comptat amb la participació d’un total de 60 arquers i arqueres de totes les modalitats d’arc.  

La competició iniciava a les 9:00h del matí, però ja des de primeres hores del matí la zona d’escalfament aplegava als primers competidors que començaven a posar a  punt els seus arc i les primeres fletxes. 

El circuit classificatori va consistir en 12 dianes a distància coneguda, i 12 més a distància desconeguda.

Els 4 millors esportistes de les categoria completes s’enfrontaren a partir de les 14:00h a la darrera fase competitiva: les finals. Disputades al camp de tir al plat, laquestes posaven el punt i final a la competició amb un total de 32 guanyadors que van pujar al 50è pòdium català de tir de Camp, 5 dels quals pertanyents al Club Català Tir Ar

DSC_7201

El CCTA comptava amb la participació de 10 dels seus arquers i arqueres. En la modalitat d’arc Longbow hi participava Marta Gelpí, Ariel Arrastia, Xavier Fernandez, Marc Coll, Josep Sànchez i Fèlix Perez. I representant l’arc instintiu,  Manoli López, Roi Gardon, Javier Pérez i Alvaro Martí.

I no podem estar més orgullosos dels resultats. I és que en la modalitat de Longbow, l’arquera Marta Gelpí finalitzava la competició en 2ª posició LSD.  En categoria masculina , la lluita a les finals per la plata i el bronze va ser disputada per Ariel Arrastia i Xavier Fernandez. L’emocionant trobada dels dos arquers a finals va concloure situant a Ariel Arrastia com a sotscampió LSH, seguit per Xavier Fernandez que tanca el campionat en 3ª posició LSH. I en aquesta mateixa categoria també hi participava Marc Coll, que finalitzava en 8ª posició LSH.  

En categoria veterana d’arc Longbow, Josep Sànchez també pujava al pòdium obtenint la 2ª posició LVH, i Felix Pèrez tancava la final en 4ª posició LVH després d’una disputa pel bronze ben ajustada. 

La FCTA també entregava diumenge les medalles de Lliga Catalana als millors esportistes de la temporada ’19 de Camp. Pujaven al pòdium a recollir el seu reconeixement, Fèlix Pèrez com a Campió de la temporada en arc Longbow Veterà; Manoli López com a 3ª classificada en Instintiu Sènior; Alvaro Martí, situat com a 3ª classificat en Instintiu Veterà; i Marc Coll pel seu 3r lloc en arc Longbow Sènior.

Enhorabona a tothom!