31è CAMPIONAT DE CATALUNYA 2D


OSCAR AMATE, ARIEL ARRASTIA, XAVIER FERNANDEZ I FELIX PÉREZ PUGEN AL PODI DEL 31è CAMPIONAT DE CATALUNYA 2D

El diumenge 13 d’octubre va tenir lloc al Club Tir amb Arc Caldes de Montbui el 31è Campionat de Catalunya de 2D. Un total de 86 esportistes de totes les categories i modalitats d’arc es van desplaçar fins al Camp del Negrell de Caldes de Montbui, localitat que acollia la prova esportiva.

La competició concentrava als esportistes ja a primeres hores del matí, i donava el tret de sortida a les 10: 00h amb un circuit 2D de 24 dianes que classificava en primeres posicions a un total de 34 arquers i arqueres.

El CCTA va comptar amb la participació de 10 dels seus esportistes. En la modalitat d’arc Longbow participava Marta Gelpí, Ariel Arrastia, Dioni Martinez, José Tomás, Marc Coll i Felix Pérez. I en arc instintiu, l’arquera Manoli López, i Oscar Amate, Xavier Fernandez i Roi Gardon.

191013_Mc_4067 - copia

I els resultats han estat esplèndids. En arc instintiu, Oscar Amate es proclamava Campió en ISM a més de guanyar el rellotge que obsequiava la marca Kronos als primers classificats de cada modalitat i categoria. Xavier Fernandez també va pujar al podi en 3a posició ISM,  quedant-se a només 5 punts de la plata. L’arquera Manoli Lopez es col·locava 6ª ISF, i Roi Gardon finalitzava la competició en 9ª posició ISM.

En arc Longbow, Ariel Arrastia aconseguia la 2ª posició LSM i Dioni Martinez que a només 5 punts del 3r, finalitzava la competició en 4ª posició LSM. En categoria Veterana, Felix Pérez també tornaran a pujar al pòdium català, en 2ª posició LVM. I en aquesta mateixa modalitat, Marta Gelpí es va posicionar 5ª LSF, José Tomás en 10ª posició LSM, i Marc Coll en 13ª posició LSM.

Moltes felicitats a tots i totes!