CELEBRANT EL NOSTRE 25è ANIVERSARI


CELEBRANT EL NOSTRE 25è ANIVERSARI

El diumenge 27 d’octubre vem celebrar la tirada social en commemoració al 25è aniversari del CCTA, que enguany festeja a l’octubre el primer quart de segle com a Club Català de Tir amb Arc.

La tirada va estar dedicada a tots els socis i sòcies, que a les 9:00h ja es concentraven a les instal·lacions de Can Piqué, per a equipar-se amb la samarreta de record que vem dissenyar en motiu als 25 anys del Club.

La jornada va iniciar amb un circuit groc de 24 dianes preparat exclusivament per la social i del què van poder gaudir tots els assistents per passar plegats un bon diumenge de família. Un cop finalitzat el recorregut es va celebrar un sorteig de varies paneres i ampolles de vi.

x-25-ANIVERSARI-CCTA-129.jpg

També es va dedicar una especial menció a tots els medallistes que durant la temporada esportiva 2019 van aconseguir el pòdium en el 24è Campionat Catalunya de Bosc 3D, 50è Campionat Catalunya de Camp i 31è Campionat Catalunya de bosc 2D.
Reconeixíem a Josep Sànchez com a doble sots-campió d’arc Nu en la modalitat de bosc 3D i Camp; Manoli Lopez, Campiona en arc instintiu de Camp;  Fèlix Pérex, sots-campió en Longbow de bosc 3D i 2D; Javier Pérez com a medallista de bronze en arc instintiu de la modalitat 3D; Ariel Arrastia, sots-campió d’arc Longbow en Camp i 2D, i tercer classificat en bosc 3D.

També a Oscar Amate com a Campió d’arc Instintiu en 2D; Marta Gelpí, sots-campiona de Longbow en la modalitat de camp;  Xavier Fernandez com a doble medallista de bronze en arc Instintiu de 2D i en arc Longbow en la modalitat de Camp;  Fco. Javier Berrocoso com a tercer classificat d’arc Longbow en tir de bosc 3D; Yolanda Aransay com a sots-campiona d’arc Nu en bosc 3D; i Tolo Jimenez com a tercer classificat d’arc Nu en bosc 3D.

Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquesta celebració.

I per molts més anys de CCTA!