QUATRE SOCIS DEL CCTA GUANYEN LA LLIGA CATALANA DE CAMP 2021


El 25 de maig va finalitzar amb èxit la lliga catalana de tir de camp. Amb la tercera i última tirada de la lliga que es celebrava a Caldes de Montbui,  va concloure la temporada 2021 de camp amb un total de quatre pòdiums i molt bones posicions per part dels socis del CCTA que hi han participat enguany.

En la categoria d’arc nu sènior, Ariel Arrastia clausura la temporada aconseguint la tercera posició de la lliga catalana amb un total de 580 punts.

En la categoria d’arc longbow sènior, l’arquera Tania Martinez es corona Campiona de la lliga amb 412 punts, seguida per la seva companya Marta Gelpí que es proclama subcampiona de lliga amb 340 punts. En aquesta mateixa categoria, l’arquer Juan José Ruiz guanya el títol de subcampió de lliga amb un total de 466 punts. 

També hi participaven en la categoria d’arc longbow sènior, els arquers Marc Coll que clausura la lliga en 7ª posició i 428 punts, i Xavier Fernandez en 8ª posició amb 250 punts.

En arc nu veterà també hi competien dos dels nostres socis. Josep Sànchez aconsegueix la quarta posició de lliga amb 281 punts, i Felix Pèrex finalitza en sisena posició amb 245 punts.

Enhorabona a tots i a totes!