L’ÚLTIM CAMPIONAT D’ANY ATORGA 11 NOUS TÍTOLS A ESPORTISTES DEL CCTA


L'ÚLTIM CAMPIONAT D'ANY ATORGA 11 TÍTOLS
A ESPORTISTES DEL CCTA

La localitat de Constantí acollia el 21 i 22 de desembre el 53è Campionat de Catalunya de Tir en Sala, la competició que posava el punt i final a la temporada de tir en sala 2019. 

L’esdeveniment esportiu ha organitzat un doble torn de participació. La jornada de dissabte 21 va comptar amb la participació dels arcs Recorbats i Compostos, que encapçalaven la competició a partir de les 15h. El diumenge 22 seguia el torn de les divisions d’arc estàndard i d’arcs tradicionals que iniciaven la competició a partir de les 8 del matí.

La darrera competició d’any ha batut el seu rècord de participació. Més de 200 esportistes catalans de totes les divisions d’arc hi ha participat, i el Club Català de Tir amb Arc comptava amb la representació de 9 del seus esportistes.

En la divisió d’arc Longbow competien Montse Aguirre, David Gonzalez, Javier Fernandez, Dioni Martinez, Ariel Arrastia, Felix Pérez i Josep Sanchez. I en la divisió d’arc Nu, Yolanda Aransay i Tolo Jimenez.

I es que no podem estar més contents d’aquest tancament d’any. Esportistes del nostres club han pujat al pòdium per a recollir els 11 nous títols obtinguts a l’indoor català i a la Lliga de tir en sala 2019. Estem molt orgullosos de tots els participants, i moltes felicitats a tots els medallistes !

RESULTATS DIVISIÓ ARC NU

ÀLEX GONZALEZ 1ª posició de Lliga Catalana Sala (NBH)

YOLANDA ARANSAY  3ª Posició Catalunya i 3ª posició Lliga Catalana Sala (NSD)

TOLO JIMENEZ 3ª Posició Catalunya i Sotscampió Lliga Catalana Sala (NSH)

 

RESULTATS DIVISIÓ ARC LONGBOW

MONTSE AGUIRRE 2ª posició de Catalunya i 1ª posició Lliga Catalana Sala (LSD)

DAVID GONZALEZ 2ª posició Catalunya i 1ª posició Lliga Catalana Sala (LSH)

JOSEP SANCHEZ 2ª posició Lliga Catalana Sala i 4ª posició Catalunya (LVH)

FELIX PÉREZ 3ª posició Catalunya (LVH)

JAVIER FERNANDEZ 5ª posició Catalunya (LSH)

DIONI MARTINEZ 6ª posició Catalunya (LSH)

ARIEL ARRASTIA 7ª posició Catalunya (LSH)