MONTSE AGUIRRE, MEDALLISTA NACIONAL


MONTSE AGUIRRE, MEDALLISTA NACIONAL

MONTSE AGUIRRE, ACONSEGUEIX LA MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE PRECISIÓ 2020

Castelló acull l’última cita esportiva de la temporada de precisió, celebrant el Campionat d’Espanya de Tir en Sala 2020 al Pavelló Municipal de Marina d’Or del 30 de gener al 2 de febrer. Aquesta edició del nacional d’Indoor comptava amb l’assistència de 674 esportistes, entre els quals hi participava l’arquera del Club Català de Tir amb Arc, Montse Aguirre.

Aquesta era la primera ocasió que l’arquera de Longbow participava a un nacional de precisió, però els nervis de l’estrena no van impedir competir amb magnificència, guanyant el bronze de la categoria sènior d’arc Longbow femení.

El torn dels arcs tradicionals iniciava la competició el dissabte 1 de febrer 2020 on Montse Aguirre va superar la fase classificatòria amb 192 punts i una sisena posició que portava a l’arquera a la següent fase d’eliminatòries.

Durant les eliminatòries i a vuitens de la final, Montse va continuar brillant, superant 7-1 el primer enfrontament amb la navarresa Begoña López. El trobament a la línia de tir durant la segona ronda de quarts de final va ser amb la tercera classificada, la Madrilenya Guadalupe Avis, a qui Montse va superar amb un round final de 6-2. El bronze estava assegurat si la catalana superava l’enfrontament amb la castellano-manxega Rosa Hernández. I així va ser, Montse Aguirre guanyava amb un 6-0 la tercera classificació nacional d’arc Longbow femení, emportant-se cap a casa la medalla de bronze.

Estem molt orgullosos de tu, Montse. Moltes felicitats!