XXIIè Campionat de Catalunya de Bosc 3D


El Club Català de Tir amb Arc ha tingut l’honor d’acollir aquest diumenge 14 de maig 2017 el XXIIè Campionat de Catalunya de Bosc 3D.
Amb una participació total de 154 arquers i arqueres, el Club comptava amb 21 dels nostres arquers, aconseguint 3 medalles d’or, 1 de plata i 5 de bronze.
En la modalitat de Longbow, el nostre veterà Felix Pérez Cuevas aconsegueix la medalla d’or amb un total de 25 punts; i Xavier Fernandez Buil amb un total de 34 punts en la final queda en la primera posició dels Sèniors Home. En la categoria de Longbow Sènior Dona, l’arquera Noemí Marzola Sánchez queda en tercera posició amb 23 punts a la final, aconseguint un merescut bronze. I en Longbow Menors de 14 anys el nostre petit arquer Nil Garcia Marzola s’emporta la medalla de bronze amb un total de 196 punts. En aquesta modalitat el Club comptava també amb la participació de Miguel Garcia Ruiz, Pepe Tomàs Sánchez, i Marc Coll Bosch.
En la modalitat d’arc Nu, l’arquer Josep Sànchez Lamarca es queda amb l’or en la categoria Veterà Home i un total de 34 punts. Marta Gelpí Camallonga amb 32 punts s’emporta el bronze de les arqueres Sèniors. Les germanes Rubio Martin s’enduen cap a casa 2 medalles, una de plata per l’Alba que queda en 2ª posició amb 241 punts; i una de bronze per la Cristina que amb 217 punts aconsegueix la 3ª posició de les Cadets.
En arc Compost, Tolo Jimenez Mejías i un total de 41 punts a la final fan que aconsegueix el bronze en Sènior Home.
Finalment, en Arc Instintiu van participar els arquers Fco. Javier Berrocoso Sánchez que queda en 4ª posició dels Veterans Homes, i l’arquer Álvaro Marti Comas; la nostra sènior Manoli López Bertolin; i els nostres arquers Sèniors Instintius Raul Llorens Berduque, , Bernat Rueda Sobella, Xavier Lucena de Valentin, Borja Rubio de la Fuente, Roi Gardón López i J. Antonio Núñez Fernàndez

L’enhorabona a tots i totes les participants, i moltes felicitats a tots els campions.

« of 7 »