CAMPIONAT D’ESPANYA 3D 2019


Madrid ha acollit del 6 al 7 de juliol el Campionat d’Espanya 3D 2019.

La competició ha comptat amb una important xifra participativa de quasi 300 arquers i arqueres de les diferents modalitats d’arc Compost, Instintiu, Longbow i arc Nu, que es desplaçaven ja divendres fins a les instal·lacions del Club Arqueros de Madrid, per a posar-se a punt per les dues jornades vinents.  

14 esportistes del Club Català de Tir amb Arc hi ha participat i com a part de l’expedició catalana. En arc  Instintiu, Noelia Fernandez, Elena Morillas, Claudia Senserrich, Oscar Amate, Roi Gardon, Jose Marcelino Moreno i Luis Santiago. En arc Nu, Yolanda Aransay i Tolo Jimenez. En Longbow, Ariel Arrastia, Xavier Fernandez i Dioni Martinez. I en arc Compost, Xavier Menchon i Jose Antonio Núñez. Van formar part també de l’equip Català, Noelia Fernandez i Xavier Fernandez.

La Competició va transcórrer durant els dos dies ben protagonitzada pel clima d’estiu. Destaquem a tots els socis i sòcies participants que van viatjar fins a Madrid per a disputar el Campionat, i fem una especial menció a Tolo Jiménez que obté la 4ª posició en arc Nu i a Noelia Fernandez, que ocupa la 4ª posició en Instintiu. La resta de resultats van ser els següents:

Yolanda Aransay 7à NU SF
Claudia Senserrich 12è INS SF
Javier Fernandez 14è LB SM
Oscar Amate 15è INS SM
Dioni Martinez 20è LB SM
Elena Morillas 27è INS SF
Ariel Arrastia 30è INS SM
Luis Santiago 39è INS SM
Jose Antonio Núñez 41è COM SM
Javier Menchon 48è COM SM
Jose Marcelino Moreno 65è INS SM
Roi Gardon 88è INS HM

Enhorabona a tots i totes!